Mens NV uit Herentals is uw vloeder voor kwaliteitswerk in laminaat, tegels en parket

Mens NV is een vloeder uit Herentals (provincie Antwerpen) gespecialiseerd in plaatsing van parket en laminaat, vloerbekleding, vloer - en muurtegels.

Voor particulieren, bedrijven en doe-het-zelvers

Al meer dan 60 jaar is Mens NV een begrip voor vloeren en tegels. Kwaliteit, een aantrekkelijke prijszetting en een uitstekende service hebben voor een uitgebreid én tevreden klantenbestand gezorgd in binnen- en buitenland.

Dankzij de ideale ligging van Mens NV aan de Ringlaan in Herentals is het bedrijf en de showroom vlot te bereiken voor professionele bouwbedrijven en particulieren. Ook doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht. In de toonzaal werd zelfs een aparte hoek ingericht. In de Cash & Carry vinden Handige Harry's vloertegels aan interessante prijzen, alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan tot zelfs mooie eindereeksen tegen bodemprijzen.

Nieuwbouw- en renovatieprojecten

Mens NV geeft uw woning de vloer die ze verdient en dit zowel bij nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het team geeft u graag professioneel advies en dit van bij de eerste gesprekken tot de plaatsing.

Contact opnemen

Kom langs in de showroom of neem contact op voor een eerste kennismaking, tekst & uitleg of een offerte. We kijken er alvast uit naar uw bezoek.