Voor elk project de gepaste muurtegels

Voor expertise in vloertegels en muurtegels in Herentals moet u bij Mens NV zijn.

Natuursteen, keramiek en zoveel meer

In onze showroom vindt u een brede waaier aan tegels in natuursteen, keramiek of andere materialen. Alle grote merken zoals Porcelanosa, Mosa, Sichenia en Casa Dolce Casa, … zijn vertegenwoordigd. Mens NV werkt uitsluitend met kwalitatieve producten en maakt werk van een egale vloer of wand.

Bij Mens NV in Herentals mag u rekenen op een professioneel én gepassioneerd team dat graag samen met u op zoek gaat naar dé tegel die uw woning karakter en uitstraling geeft. In de showroom is er ook een koopjeshal met een groot aanbod van muur- en vloertegels aan dumpingprijzen.

Plaatsing of doe-het-zelf

Voor de uitwerking van uw project kan u een beroep doen op onze plaatsingsdienst. Maar ook doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht. In onze toonzaal hebben we een Cash & Carry-hoek waar u vloertegels kan vinden aan bodemprijzen en alle benodigdheden om zelf aan de slag te gaan. Heeft u professioneel advies nodig? Aarzel niet. Wij geven u graag uitleg en tips.

Contact opnemen

Bent u op zoek naar parket, laminaat, vast tapijt, vinyl of andere vloerbekleding? Ook dan is Mens NV uw betrouwbare partner. Ontdek onze promoties of neem contact op voor een plaatsbezoek of een offerte op maat.