Houten parket of laminaatparket op maat van elk interieur

Mens NV is uw partner voor laminaat en parket in Herentals.

Ruime keuze aan laminaat of parket

Houten vloeren zijn opnieuw heel populair. Ze ademen warmte en gezelligheid uit. Mens NV heeft ruim twintig jaar ervaring in het plaatsen van parket op de klassieke manier. Dit houdt in een onderparket en eiken planken tot 22 centimeter breed. Deze worden afgewerkt met olie of vernis.

Parket is niet alleen mooi én praktisch maar ook anti-allergisch en hygiënisch. Het is beschikbaar in tal van tinten en stijlen waardoor u het perfect kan laten aansluiten bij uw interieur. Voor het laminaatparket werken we met de topmerken Pergo en Berryfloor, producten die klasse en authenticiteit uitstralen en perfect passen in een klassiek of modern interieur.

Afwerking parket- of laminaatvloer

Voor de realisatie van uw parket- of laminaatvloer kan u een beroep doen op onze plaatsingsdienst. Maar ook de doe-het-zelvers helpen we graag verder bij de realisatie van hun project.

Contact opnemen

Ontdek ook het uitgebreid aanbod vloer- en muurtegels en vloerbekleding. Regelmatig hebben wij mooie promoties aan bodemprijzen. Kom langs in onze showroom of neem contact op voor een prijsofferte.